28 Ocak 2013 Pazartesi

AsLında ...


Her şey bi rüyayla başladı..
Yıllardır görmediğin biriyle karşılaşmak gibidir, gerçekleşeceğini düşünmekten vazgeçtiğin hayallerinle uyanmak bi sabah.. Kaybettiğin bir şeyini buluvermek gibi..Hatrına düşmesi ya da kapkaranlık bi günde en mutlu anlarının ..Kendini suçladığın yine olmadı olmuyor yapamıyorum ilerisi yok galibaların diline pelesenk olduğu zor zamanların birden bire silinmesi gibi ufak bi’ çocuğun bakışında.. Umut sabun köpüğü gibidir, sabun değildir ..Sabunu köpürten sudur evet ama köpüğü de hızla yok edendir aynı zamanda .. Umut da sabun köpüğüdür çoğu zaman, oluşması zaman alır , ama kırılması yok olması uçup gitmesi, bir suya değmesine bakar .. ve paylaştıkça azalan keder gibi adını umudun koyduğun isteklerinde paylaştıkça nedense senden uzaklaşır.. Onları anlatmakla geçirdiğin zaman eritir aslında gerçekleşme aşkını ..O sebepledir ki vazgeçmiyorum yıllardır arzuladığım kalemimi sizlerle paylaşmaktan .. Zamana bırakırım her şeyi.. Acıyı hafifletir, gideni sildirir, geleni sevdirir, olanı yaşatır, olmayanı arzulatır, zaman… En önemlisi kimsenin değil, yalızca ‘bizimdir’ zaman .. Zamanı gelmiş yazılarım bunlar demek ki benim, umudum olan yazılar ..Beni yaşatacak sizi anlatacak yazılarım .. Şükrüm sevincim iyikim… Hoşbuldumm, hoş geldiniz …
  Umudum olsun yazdıklarım, umudumu paylaşın sevgili okurlarım :)

2 yorum:

  1. zaman bizimdir ve isteklerini yerine getiriyor olabilmek zamanı hakkıyla yaşayabildiğini gösterir,yeni paylaşımlarını merakla bekliyorum..sevgilerle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ;) zaman bizim ve o istekler için peşini bırakmamalıyız galiba .. bende yorumlarınızı bekliyor olacağım her paylaşım ardından ;)
      sevgiyle.. aşkla ..

      Sil