6 Nisan 2013 Cumartesi

yALnızLıkLArı bÖLüşmEk Her NOtada ...




Sen, çünkü yoksun yanımda neyleyim istanbuluu .. Sonbaharda ….‘
‘Sensizlik bana çok iyi geldi , ne kadar da ihmal etmişim kendimi …’
Şarkılar,ağlatır,şarkılar, yazdırır, şarkılar yaşatır.. Şarkılar yakar yıkar..
Olmadık zamanlarda olmadık anıları gelir de kalbinin orta yerine kondurur .. Yüreğe ağır yükler yükler .. Kelimeleri kifayetsizleştirir .. Yoksullaştırır .. Özletir .. Özlemediklerini dahi bulup buluşturur ..
Şarkılar , seni bazen öyle bi' anlatır ki .. Duyamazsın sağırlaştırır … Sevdiğini özletir, sevmediğini bile sevesini getirir .. Belki olmasaydı , bu notalar bu şarkılar bu yürekler dahi ortaya çıkamayacaktı .. Romantizm iki güle sığdırılamaz .. Belli günlere sevgi yüklenemez asla .. Başkalarının gözüne sokarak sevgi yaşanamaz ki .. Sevgi , sindir .. Sevgi pinhan .. Sevgi ..Sahip çıkabilmektir , düşlerine .. Verdiğin sözleri , gözlerine gömmemektir sevdiğinin, yaşamaktır .. Yaşatmak tabi aynı zamanda …

Bu sebeple midir bilmem, ben ne yazarsam yazayım arkasında bir şarkı vardır mutlaka .. Şarkılar insana olmadık zamanlarda, olmadık duygular yaşatırlar .. Gözlerinize hüznü bularken, aynı anda içinize umut serper.. İletemediğiniz mesajların şarkılarla ulaştığına inandırırsınız kendinizi  .. Başkasının ruhuna esir olur, duygulanır, sevinir coşar, yorulur, durulursunuz ..

İçinize sığdıramadıklarınızı, paylaşamadığınız zamanlarda.. Acıya esir olunan bir gecede .. Anlatsan olmaz, yaşamaktan kaçtığında ..Sevdiğinden vazgeçip, düşlere sığındığında .. Bilip de bilmezden geldiğinde,sevip de sevmekten vazgeçtiğinde .. Uzaklara daldıkça, daha da yaklaştığında başı boş bir umuda..

Böyle işte galiba.. Belki de rahatlatıyoruz kalplerimizi .. Aynı acıların ortakları var, bölüşüyoruz demek ki.. Aynı anda düşmüyor yaşlarımız ama aynı sızılara bürülü gecelerimiz olmuştur mutlaka .. Başkasının mutsuzluğuna sevinmek değil ki bu, sadece yalnız olmadığını bilmek galiba ..Yalnızlıkları bölüşmek her bir notada , usulca ..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder