3 Nisan 2013 Çarşamba

SoNLar vardır caN yakar, soNLar vardır canA caN katar ...




Her şey geçiyor zamanla .. Kapanmaz dediğin yaraların izlerini bulamıyorsun , en derinlerde.. Sakladığını sandığın acıların gün yüzüne çıkıveriyor bir anda .. Görmez dediğin gözlerinin başka aşklara savruluyor, izliyorsun umarsızca .. Sızıların varsa da zamana sığdırdığın , şarkılarda arar oluyorsun eskittiğin heyecanını ..

Unutmaya cesaretimiz yok .. Kaybolmaktan korkuyoruz, gerçeklikler karşısında .. Yaralandığımız yerde tekrar tekrar yalnız kalmak acıtır, eskiye tutunup yol alıyoruz gizlice .. Eskiden bakışlarında ısındıklarımızın , yokluğunda gülüyoruz, yokluğunda ağlıyoruz, yokluğunu  yaşıyoruz kalabalıklar arasında ..
Bazı günler olur neşeyle başlarsın , bir şarkıya takılır düşlerin ,, Yıllarına esir ettiğin oluverir her karşına çıkan .. Onu duyar, onu yaşarsın .. Dillendiremediğin acıların olur , yaşayamadığın aşkların .. Bitmesin istediğin , tükenen .. Bitsin isteyip de, yıllara meydan okuyan, inadına …
Herkes aşık olur .. Herkes sever zamanı gelince .. Kimi kıymet bilir, saklar soluğunda .. Kiminin düşlerine sığarsın ancak, zamanla .. Ama erkek başka , kadın başka sever galiba  ..
Erkek sevdaya düşer , kadın kaçar sevdadan ..Kadın aşk da yanar, kavrulur ,, erkek dokunamadığında, uzakta . Erkek bir kere sever, kaybetse de .. sevdası olur yaşar .. Kadın aşkını da yaşar , acısını da yaşar .. sevdaya düşmeden kalkar .. ve biter hayat bir şekilde devam eder ...
Her şey zamanla değişir .. En büyük acılar yanar, yakar .. Küllerini savurur zamana ..
Herkes farklı yollardan aynı acılara ulaşır zamanla ve  can yakar, kalp kırar..  Gün gelir yaktığı yerden de yanar, kanar .. ve sonlar vardır can yakar , sonlar vardır cana can katar .. Kimi günler sadece geçer , kimi günlerde asılı kalır düşlerin ve hala orada yaşar.. ..


4 yorum:

  1. çok güzel yazmışsın,gözlerim mi doldu ne^^ bir alıntıyla bitireyim madem:
    dokunsalar ağlayacaksın ama hiç dokunmuyorlar. biçare bakan gözlerin bırak kanasın,gücüne gitsin şarkılar...
    (pek alakalı olmadı ama yazmadan edemedim işte;))
    diğer yazılarında görüşmek üzere:)

    YanıtlaSil
  2. çok sevindim beğenmiş olmana ;) çok teşekkür ederimmmm ^.^ içimden bi' ses güzel paylaşımlarımız olabileceğini söylüyor :)) ve memnun oldum seni blogumda gördüğüme , hoş geldinnn :) alıntın harika :)

    YanıtlaSil
  3. benim içimdeki ses de güzel paylaşımların olduğunu ve daha da olacağını söylüyor :)
    bende beklerim http://porsukcilli.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) teşekkür ederimmm ... davetini aldım hemen geliyorum sayfana :)

      Sil