12 Ağustos 2013 Pazartesi

biR yeNi biLdirim ..



Fallara inanmaktan vazgeçeli yıllar oldu galiba .. 
  umduklarımın, hayalini kurduklarımın başkası tarafından kurgusal masalına ihtiyacım olmayacak kadar, inanmaya çalışıyorum ‘yaşadığım anın varlığına’ ..

Beklemekten vazgeçeli yıllar oldu galiba ..
çabalara bulanmamış kolaylıklardan sıyrılalı iyi geldi sanırım bu bana .. ummaktan vazgeçip, yolunu çizmeye koyulmak lazım ara ara ..

Sevilip sevilemediğimi sorgulamaktan vazgeçeli yıllar oldu galiba .. yüreğine saplanan ‘yalanlardan’ sonra hiç de zor olmadı ayrıca .. sevdiğimi, nefes aldığımı, mutlu olduğumu bilmek daha iyi geliyor başkalarının kalbini duymaya çalışmaktan bu zamanda ..

Umudumu kaybedip savrulmaktan vazgeçeli yıllar oldu galiba .. acılarla yoğrulmadan pek anlaşılmasa da , düşüp düşüp kalkmadan ayağa pek tadına varılmasa da, bazen sadece ‘ huzurlu bi’ nefes’ yola çıkma sebebin olabilir, unutma ..

Hayalini kurduklarımın peşini bırakmaktan vazgeçeli yıllar oldu galiba.. mutluluğu başkalarının iki dudağına sığdırmaktan sıyıralı zihnimi, daha da rahat her yudum nefes ruhumda ..

Sevgiyle her şeyin güzelleşeceğine inanmaya başlayalı yıllar oldu galiba.. Sevginin en büyük ‘umut’, sevginin en içten ‘aşk’, sevginin en masum ‘öpücük’, sevginin en yan etkisiz ‘ilaç’, sevginin ‘gülümseme sebebi’ yok yere bir anda, sevginin ‘umutsuzluğun suratına çarpan huzur’ ani bir hızla,  sevginin olmadığında hayatında, her şeyin yok oluşuna şahit olalı yıllar oldu galiba ..




6 yorum:

  1. Hemencecikgeliverdim Yağmurcum..Yağmur ne hoş bir isim ve ne kadar tanıdık geldi bana..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldinn tatlımmm :) teşekkür ederim ... ismim hakkında yorumuna da teşekkürler canım :) evet sıcak bir isim yabancılık çekilmiyor sanırım :) her hava durumunda da zaman zaman geçtiği için :D ve artık tanışmış bulunuyoruzz ve 'tanıdığım' ben artık senin içinn :))

      Sil
  2. Keyifli bir anlatımın var,akıcı ve sürükleyici.Bir yandan felsefeye yakın duruşun,düşündürüşün...
    Şimdilik hissettiklerim bunlar;belki de demlenmeliyim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ediyorum içten yorumunuz için :) size yazdıklarınızı hissettirebildiysem ne mutlu bana ;) yorumlarınız çok değerli, her zaman 'paylaşımlarda' buluşmak dileklerimle .. :)

      Sil
  3. Buika, çok severim.. Dinlemelere doyamıyor insan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de öyleyimm ^^ yorumun için teşekkürler, her zaman katılımlarını beklerim ^^

      Sil