20 Temmuz 2013 Cumartesi

herKesin bir 'Ayça'sı olmaLı, bu hayatta ...







Birileri girer hayatınıza .. Kimine sevdanız yaraşır, kimine dostluk bulutları sarılır ...  Birileri girer hayatınıza , olmadığı anları unutturur varlığıyla .. Kimileri ağlatır, gidişiyle .. Kimi sevindirir yokluğuyla, kimilerinin de varlığı gülümseme sebebiniz olur dar zamanlarınızda .. Yanılabiliriz hepimiz ama , sevdiğimiz, sevildiğimiz anın dışına çıkılınca kalbimizden uzaklara düşenleri buluruz kimimiz yıllara dayanan dostluklarda dahi zamanla .. Ama birisi yüreğinizi alır avuçlarına en zor, en dayanılmaz anlarınızda .. Çaresiz çırpınışlarınıza dokunur varlığıyla, yok oluşunuza müsaade etmez, hiçbir zaman, asla …
Sırtınızı duvara dayamaya çekindiğiniz, insanın insanın kurdu olduğu, dostluğun çok uzaklara göç ettiği, sevdaların sorgulandığı, en saf hali yaşamın çocukluğun uykuya daldığı, bazen sıcak bir yüreğe, bazense sadece sımsıcak sarılan bir çift kola ihtiyaç duyduğumuz, bu zamanlarda …
 İşte o benim, benim böyle bir çift kolum var, zor zamanlarımda acılarıma sarılan, sevinçli anlarımda birlikte göz yaşlarıma dokunan , sevdiğimiz şarkıları geceleyin yıldızlara, kahkahalarımızı gündüzleri gökyüzüne savurduğumuz .. 

Bir Ayçam var ..

Herkesin bir ‘ayçası’ vardır, hayatında mutlaka .. En mutlu anını bölüştüğü , acılarını onunla dillendirip, unuttuğu, varlığına ihtiyaç duyduğunda, telefonun diğer ucunda tamda işte ‘o’ anda , bir çok kelimenin tarifini mümkünsüz kıldığını, tek bakışınızla anlayan, anlatabildiğiniz .. İllaki yıllara dayanması, yılları arkasına almasına gerek yok , gerçek dostluğun .. ki bizimki yıllara dayanır .. en güzel yılları ardına almış, daha güzellerine kucak açmıştır aslında ..
 Tüm bunları bana yazdıran, daha fazlasını varlığıyla, pamuk yüreği ve sevgisiyle bana yaşatan Ayçam.. İyi ki doğmuşsun , İyi ki yurtta tek kişilik odaya çıkmışım o yıl ve sana yer açmışım eski odamda .. iyi ki sevmişsin beni, sevdirebilmişim sana kendimi .. İyi ki seninle aynı evi paylaşmışım en güzel anılarımı seninle süslemişim , ne mutlu banaa ..  ve ben artık senin pamuk kalbin ve içine dünyaları sığdırabildiğin o güzel gözlerin olmadan, herhangi bir özel günümü düşünemiyorum galiba... anladın sen :)
Canımınn içiii yeni yaşın ve bundan sonrakii her yaşınnn, sana her daim sağlık , sonsuz mutluluk, sevgiii aşşkkk sevdiklerin ve ailenlee nice nicee nicee güzel anlar bahşetsin .. birlikte mutluluktan, attığımız kahkalardan dolsun yalnızca gözlerin ..

Seniii çok seviiyoorrrrr bu kız … 

ve hep yanında olacak bilesin . nokta :)







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder